Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 21° 4
Sutra: 21° 21° 4
26. travnja 2019.
Izvješće HAK-a

Jak vjetar zatvorio dijelove Jadranske magistrale

Jak vjetar zatvorio dijelove Jadranske magistrale
Jak vjetar zatvorio dijelove Jadranske magistrale
Autor:
Objavljeno: 20. veljača 2011. u 8:31 2011-02-20T08:31:33+01:00

ZAGREB - Na Jadranskoj magistrali (D8) od Bakra do Senja zabrana je prometovanja za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a od Karlobaga do Svete Marije Magdalene dodatno i za dostavna vozila, te vozila s natkrivenim teretnim prostorom (II. skupina), izvijestio je HAK u nedjelju ujutro.

Jak vjetar puše na dionicama autocesta: A1, između vijadukta Božići i tunela Sveti Rok (brzina je ograničena na 40 km/h), te A6 Rijeka-Zagreb, između Kikovice i tunela Tuhobić.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru i u središnjoj Hrvatskoj. Posebice na autocesti A3 Bregana-Lipovac od Ivanić Grada do Novske i A4 Zagreb-Goričan, od Brezničkog Huma do Zagreba. Mogući su odroni duž Jadranske magistrale (D8) i na cestama u gorju.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.

Na autocesti A4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove redovito.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka