Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 8° 1
Sutra: 8° 8° 1
17. siječnja 2020.
HAK

Jak vjetar otežava promet, kamioni prema Rijeci mogu samo starom cestom

Jak vjetar otežava promet, kamioni prema Rijeci mogu samo starom cestom
Jak vjetar otežava promet, kamioni prema Rijeci mogu samo starom cestom
Autor:
Objavljeno: 6. rujan 2019. u 7:54 2019-09-06T07:54:59+02:00

Samo za osobna vozila otvorena je autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica u oba smjera. Obilazak za ostale skupine je državnom cestom DC3 kroz Gorski kotar, javio je HAK koji vozače poziva na oprez zbog uočene srne na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Križ. 

Zbog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Novog Vinodolskog te Senja i Karlobaga i na Krčkom mostu zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja te između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana i za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina).

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski na cestama u središnjoj Hrvatskoj, Lici, Gorskom kotaru i dijelu Dalmacije. Vozače se upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Zbog radova na GP Goričan tranzitni teretni promet preusmjerava se preko čvora Goričan i dalje obilaznim pravcem na stari GP Goričan (obilazni pravac: čvor Goričan-ŽC2026-DC3-stari GP Goričan), a radovi traju do 15.11.2019.godine.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.