Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 3° 1n
Sutra: 3° 3° 1n
20. veljače 2019.
HAK

Dionica A1 Sv. Rok-Maslenica otvorena samo za osobna vozila

 Dionica A1 Sv. Rok-Maslenica otvorena samo za osobna vozila
Dionica A1 Sv. Rok-Maslenica otvorena samo za osobna vozila
Autor:
Objavljeno: 16. prosinac 2010. u 8:06 2010-12-16T08:06:03+01:00

ZAGREB – Dionica autoceste A 1, između čvorova Sveti Rok i Maslenica otvorena je samo za osobna vozila zbog jake bure, izvijestio je jutros Hrvatski auto-klub.Opreznije treba voziti zbog moguće poledice na većini cesta u unutrašnjosti, posebice na mostovima i nadvožnjacima.
Snijeg otežava vožnju mjestimice u Lici, Gorskom kotaru i Slavoniji, a vozačima savjetujemo da na put ne kreću bez zimske opreme. 
Zbog vode na kolniku, za sav su promet zatvorene županijske ceste: ŽC Donji Kosinj-Rudinka, ŽC Žažina-Mala Gorica i ŽC  Stankovac-Slana.
Zbog zimskih uvjeta zabrana je za kamioni s prikolicama i tegljači s poluprikolicama, a ostala vozila moraju imati zimsku opremu na D 42 Josipdol-Poljanak te na županijskim i lokalnim cestama na području Gospića.
Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama.Zatvorena je Sljemenska cesta od odvojka prema Medvedgradu do Prilaza Kraljičinu zdencu (Šestinski lagvić). Vozi se obilazno: Sljemenska cesta-Gornji Lukšić-Lukšići-Šestinska cesta-Prilaz Kraljičinu zdencu. (do 18.12.).
Na graničnom prijelazu Musko Središće pojačan je ulaz teretnih vozila.Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 t.
Do 1. veljače 2011. god. zatvoren je granični prijelaz Principovac-Sot, zbog radova (produžen je rok završetka radova).Trajekti i katamarani plove redovito.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Poduzetnik u Zabi pronašao banku-partnera