Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 1
Sutra: 7° 7° 1
19. siječnja 2020.
Gust promet

ČUVAJTE ŽIVCE, GUŽVE POSVUDA Kilometarske kolone u smjeru mora

Foto A. Ravlić
Foto A. Ravlić
Autor: ,
Objavljeno: 21. srpanj 2018. u 8:23 2018-07-21T08:23:00+02:00

Kolona kod naplatnih postaja Lučko u smjeru mora, iz smjera Buzina duga je oko osam kilometara, a iz smjera Jankomira oko šest te se povećavaju. Kolona prema Krčkom mostu duga je 500 metara. Promet je vrlo gust na većini cesta u smjeru mora, duž Jadranske magistrale (D8), zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici, u trajektnim lukama kao i na graničnim prijelazima

 Promet je vrlo gust na većini cesta u smjeru mora, duž Jadranske magistrale (D8), zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici, u trajektnim lukama kao i na graničnim prijelazima

NOVO 9.15 Kolona prema Krčkom mostu duga je 500 metara. Još nisu velike gužve, tek se očekuju. Kolona kod naplatnih postaja Lučko u smjeru mora, iz smjera Buzina duga je oko osam kilometara, a iz smjera Jankomira oko šest te se povećavaju izvijestio je nešto poslije 9 sati HAK.

Na A1 Zagreb-Split-Ploče pojačan je priljev vozila ; kolona u pokretu kod naplatnih postaja Lučko u smjeru mora, iz smjera Buzina kolona je duga oko 8 km, iz smjera Jankomira duga je oko 6 km (povećavaju se), kolona u pokretu je između Lučkog i Bosiljeva 2 u smjeru mora.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj promet je pojačan u smjeru Zagreba.

Na autocesta A3 Bregana-Lipovac promet pojačan u smjeru istoka; kolona osobnih vozila kod GP Bajakovo u smjeru Srbije duga je oko dva kilometra .
Autocesta A4 Goričan-Zagreb: kod naplatnih postaja Sv. Helena u smjeru Zagreba kolona je duga oko 500 m. Na autocestai A7 GP Rupa-čvor Diračje zbog pojačanog prometa zastoji su kod naplatnih postaja Rupa u smjeru mora i na GP Rupa u smjeru Slovenije.
A8 Istarski ipsilon– zbog pojačanog prometa na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona je duga oko četiri km, dijelom se proteže i na Istarski ipsilon; kod tunela Učka nema dužih čekanja.
Na Krčkom mostu promet je srednje gust.

20180721_091150

Na autocestama su česti povremeni kraći zastoji u blizini odmorišta i čvorova. Vozačima HAK savjetuje da održavaju sigurnosni razmak između vozila. Pozivaju na pojačan oprez na autocesti A4 Goričan-Zagreb kod čvora Goričan (6./7. km), zbog životinja na kolniku. Prema dojavi radi se o psima.
Autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče: pojačan priljev vozila kod naplatnih postaja Lučko u smjeru mora, iz smjera Buzina kolona je duga oko tri kilometra, iz smjera Jankomira duga je oko 500 metara.

Između čvorova Karlovac i Bosiljevo II u smjeru mora vozi se usporeno u koloni, zbog prometnih nesreća na 56. i 65. km; između tunela Krpani i Sveti Rok u smjeru mora vozi se usporeno, zbog prometne nesreć ,te između čvorova Zagvozd i Ravča zbog prometne nesreća u smjeru Zagreba.
Autocesta A2 Zagreb-Macelj promet je pojačan u smjeru Zagreba.

Autocesta A3 Bregana-Lipovac: promet pojačan u smjeru istoka; prometna nesreća između čvorova Popovača i Kutina u smjeru istoka (vozila su na zaustavnom traku).

2016385

Autocesta A4 Goričan-Zagreb:kod naplatnih postaja Sv. Helena u smjeru Zagreba kolona je duga oko 1,5 km.
Autocesta A7 GP Rupa-čvor Diračje: zbog pojačanog prometa zastoji kod naplatnih postaja Rupa u smjeru mora i na GP Rupa u smjeru Slovenije.
A8 Istarski ipsilon: promet srednje gust, bez zastoja i kolona. Kod tunela Učka nema dužih čekanja.

Jadranska magistrala (DC8): vozi se jednim trakom, naizmjence, između Biograda na Moru i Pirovca u mjestu Drage (prometna nesreća).
Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. Pojačan je priljev vozila u većini trajektnih luka. Od 7. srpnja trajekt na liniji Trogir-Drvenik Veli-Drvenik Mali ukrcava vozila u pristaništu Soline umjesto u luci Seget Donji.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.