Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 14° 4n
Sutra: 14° 14° 4n
14. listopada 2019.
HAK

Bura na Jadranskoj magistrali

Bura na Jadranskoj magistrali
Bura na Jadranskoj magistrali
Autor:
Objavljeno: 15. prosinac 2010. u 7:34 2010-12-15T07:34:59+01:00

ZAGREB – Zbog bure, dionicom Jadranske magistrale (D 8) od Novog Vinodolskog do Senja zabrana je za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu), izvijestio je jutros u 7 sari Hrvatski auto-klub.

Zbog zimskih uvjeta zabrana je za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu na državnim cestama: D 42 Josipdol-Poljanak i D 506 Dobroselo-Mazin, te na županijskim i lokalnim cestama na području Gospića.

Zbog niskih temperatura u cijeloj je Hrvatskoj moguća poledica, posebice na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima.Zbog vode na kolniku za sav promet su zatvorena su županijske ceste: ŽC Donji Kosinj-Rudinka, ŽC Kosinj-Bakovac, ŽC  Žažina-M.Gorica i ŽC Stankovac-Slana.

Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.

Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama.Zatvorena je Sljemenska cesta od odvojka prema Medvedgradu do Prilaza Kraljičinu zdencu (Šestinski lagvić). Vozi se obilazno: Sljemenska cesta-Gornji Lukšić-Lukšići-Šestinska cesta-Prilaz Kraljičinu zdencu.Na graničnim prijelazima nema poteškoća. 
Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 t.

Do 17. prosinca, zatvoren je granični prijelaz Principovac-Sot, zbog radova.Trajekti i katamarani plove redovito.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.