Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
24. siječnja 2020.
Justin i Haley

Bieberovi nisu štedjeli na svom vjenčanju: Samo naušnice za mladenku platili 123.000 $

Foto: instagram
Foto: instagram
Autor:
Objavljeno: 9. listopad 2019. u 7:47 2019-10-09T07:47:41+02:00

Bieberovi svoju ljubavnu romansu produžuju iz tjedna u tjedan, a ovaj su tjedan objavili i posljednje detalje sa svojeg vjenčanja. Ona u romantičnoj čipkanoj vjenčanici s šlepom dugačkim dva metra, a on u bijelom smokingu s crnom leptir mašnom, koju mu ona senzualno namješta...

Par očito ni na jednom detalju nije štedio na svojem vjenčanju. Odabrali su najbolje i najskuplje što su mogli.

Haljina iz snova za Hailey je dizajnirana prema njezinim zamislima i željama, a potpisao ju je 39-godišnji dizajner Virgilu Ablohu, art direktor muške odjeće u Louis Vuittonu. Manekenka mu se i javno zahvalila riječima:

– Hvala što ste stvorili moju viziju i moju haljinu iz snova. Ti i tvoja ekipa Off White ste nevjerojatni i zauvijek sam vam zahvalna što sam nosila vašu prekrasnu kreaciju.

Dizajner prepoznatljiva liberalna rukopisa bio je sjajan mladenkin izbor. Spojio je tradicionalno s romatičnim i seksipilnim, a velika slova koja njegove kreacije čine prepoznatljivim, ovaj su put ukrasila dugačak veo s porukom: »od sada do smrti«

d

Uz haljinu iz snova Haley je nosila i vrlo vrijedan nakit: Tifany Soleste prsten s 18 karatnim dijamantom vrijedan 3.125 dolara, te zlatni prsten Tifany Soleste 2.150 dolara, a briljantne naušnice su procijenjene na 123.000 dolara.

Justin je na ruci imao jednostavan zlatni vjenčani prsten od 18 karatnog zlata Tiffany Classic vrijedan 950 dolara, te novi sat Audemars Piguet Royal Oaks od 50.000 dolara.

fds

Justin i Hailey razmijenili su zavjete poput Eda Sheerana, Kendall i Kylie Jenner, Ushera i Jaden Smith - u kapeli Somerset u sklopu hotela Montage Palmetto Bluff.

Vjeruje se da je ceremoniju vodio Justinov pastor Judah Smith, dok su joj djeveruše bile Haileyina sestra Alaia Baldwin i rođakinja Ireland Baldwin.

wrq

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.